Spar 29.999,- på Premiumbad

Kontakt Namsen Auto Trondheim

Kontakt Namsen Auto Grong

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Spar 29.999,- på Premiumbad

Boblebad fra Premiumbad har vært en kjempesuksess gjennom hele fjoråret - i hele januar får du kr 29.999 i rabatt på samtlige modeller i utstilling! Premiumbad er eksklusive spabad bygd for nordiske forhold, som fås i flere ulike størrelser og prisklasser. Se utvalget her >>

Se Premiumbad i utstilling hos Namsen Auto Grong eller Øysand.

Det er vel ingenting som gir mer luksusfølelse enn å synke ned i et varmt spabad med bobler som masserer ømme muskler. Ute i hagen, på hytta eller på fjellet - uavhengig av vær og vind.

Dame i boblebad - Premiumbad
Et spabad gir en rekke helsefremmende fordeler, og egner seg perfekt for kvalitetstid alene og hyggelige stunder med familie og venner.

Massasje for hele kroppen

Massasjebadene er utstyrt med effektive dyser som masserer hele kroppen. Både nakke, rygg, lår, legger og føtter revitaliseres. Premiumbad benytter LED-lys i fossefall, massasjedyser og fontener til å sette stemningen når du nyter et avslappende kveldsbad.

Det eneste du trenger å gjøre, er å ordne plass til spabadet og koble til strøm, så fikser vi resten!

Garanti, frakt og levering

Alle Premiumbad leveres med garanti/reklamasjon etter Norsk kjøpslov. Vi tilbyr levering av alle produktene hjem til våre kunder. Les mer om Premiumbad her >>

Spørsmål om Premiumbad?

Ta kontakt med eller besøk våre forhandlere i Trondheim og Grong.

Velkommen til en trygg handel!