Premiumbad utvalg

Kontakt Namsen Auto Trondheim

Kontakt Namsen Auto Grong

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Premiumbad utvalg

Moderne, velutstyrte spabad i premium kvalitet med det ypperste innen renseteknologi. Premiumbad er spesielt godt egnet for å brukes ute til alle årstider i nordisk klima.

Kunne du tenke deg et hjemmespa på egen veranda eller hytte? Da er Premiumbad et perfekt valg for deg!

Frem til 31.august får du GRATIS FRAKT på ALLE spabad!
Benytt sjansen og bestill ditt nye boblebad i dag.

Solid byggekvalitet for nordisk klima

Boblebadene er bygget etter strenge kvalitetskrav for Premiumbad hos en av verdens største spa- og saunaprodusenter. Alle premiumbad oppfyller internasjonale standarder som CE, ROHS, KC, ETL, SAA Approval og ISO9001.

Basen har en forseglet bunn av fiberglass som er motstandsdyktig mot insekter, skadedyr og fukt. Alle Premiumbad er bygget i et robust rammeverk i rustfritt stål, som er designet for å forlenge levetiden. Pumpene er av høy kvalitet, er svært stillegående og laget for å tåle kontinuerlig drift.

Teknologi for selvrensing gir bedre vannkvalitet

Premiumbad har et av de beste filtrene på markedet, noe som gir bedre vannkvalitet, men også lengre levetid for filteret. I tillegg jobber både UV-sterilisator og ozongeneratoren sammen for å bidra til å desinfisere og holde badet rent.

Premiumbad - garanti, frakt og levering

Alle Premiumbad leveres med garanti/reklamasjon etter Norsk kjøpslov. Vi tilbyr levering av alle produktene hjem til våre kunder til en fornuftig pris.

Spabad er massasje for hele kroppen

Massasjebadene er utstyrt med effektive dyser som masserer hele kroppen. Både nakke, rygg, lår, legger og føtter revitaliseres. Premiumbad benytter LED-lys i fossefall, massasjedyser og fontener til å sette stemningen når du nyter et avslappende kveldsbad.

Vis filter